customized gifts for baby shower flower coupons australia tostitos salsa coupons 2013 good dirty santa gag gifts
skip to Main Content

Где је најбоље да се човек одмара?

Одговор на ово питање намеће се само по себи – прави одмор могућ је једино у условима чисте природе и повољне климе. Ту нема дилеме!

Због тога је масовни туризам и започео на обалама топлих мора. Тамо је, тада, море било чисто, плаже пусте, није било гужве…

У лепим пределима која имају лековиту воду, настале су бање а на пустим планинским врховима настали су познати планински туристички центри…

Какве су морске обале данас? Очигледно је да су те обале до 2020. биле препуне туриста, прави мравињаци. Бивши генерални секретар Светске Туристичке Организације (WTO) Francesko Frangiali је и пре неколико деценија рекао да ће број иностраних туриста у свету 2020. бити 1.6 милијарди! Јасно је да би се та прогноза и остварила да није било ове пандемије!

Међутим, Ковид – 19 је све то пореметио! Људи се плаше контаката с великим бројем других, тј. сусрета у ресторанима, баровима, кафићима, дискотекама, превозним средствима… па се све више окрећу алтернативним видовима одмора.

Наравно, купалишног туризма ће увек бити али – многи ће ставити прст на чело и упитати се где је најбоље да се одмарају! Ово је прилика да се Србија много активније укључи у промоцију СТ, али и уз доношење конкретних мера! Шта чекамо?

Па шта да радимо – БРЕ?!

Back To Top