pinnacle vodka coupon printable 2013 der giftpilz pdf star walk buffet coupon 2012 photo book blurb coupon tech gifts for kids
skip to Main Content

БЕЛА КУГА

Евидентно је да се број становника Србије убрзано смањује, па је неопходно да се држава много ефикасније ангажује по овом питању. Овде напомињем да сам се истим поводом обратио министарки надлежној за ову проблематику у претходној влади, Славици Ђукић Дејановић, још пре много година, а да она по овом питању ништа није учинила.

По мом мишљењу, да би се побољшао наталитет у Србији неопходно је да се заустави одумирање наших села, а да би се то постигло, потребно је да су услови за живот на селу много бољи. Другим речима, потребно је да сељацима држава омогући сељацима ГАРАНТОВАНЕ ЦЕНЕ пољопривредних производа! Зар је то тешко? У том погледу могуће је да помогне обнављање земљорадничких задруга.

Исто тако неопходно је у селима обезбедити воду, канализацију, струју, добре локалне путеве, ТВ, Интернет… али и домове здравља, ПТТ, апотеке, продавнице, кафиће, домова културе…

Уз све горе наведено логично је очекивати да ће се све већи број сеоских домаћинстава одлучивати да се бави и сеоским туризмом, а нарочито ако их у томе подржава држава!

Back To Top