1980s themed gifts saving star coupons reviews autopia car wash coupon concord ca party door gift singapore
skip to Main Content

Радећи у Ер Лифт-у (Air Lift), сектору ЈАТ-а задуженом за попуњавање празних места у авионима кроз туристичка путовања, 1986. године, а у ситуацији кад није било посла, читао сам новине и видео једно писмо неког господине из Аустрије који је објавио да је провео фантастичан одмор у селу Сеча Река у општини Косјерић, и да ће својим пријатељима то исто препоручити!

Упитао сам се да ли је то нормално да једна породица из високо развијене земље одлучи да се одмара у неком селу ”тамо у Србији” и да се тиме одушеви! Тада сам почео да размишљам: Због чега људи одлучују да потроше неколико стотина или хиљада евра, превале неколико стотина или хиљада километара, да би се тамо негде одмарали!

Одмах сам препоручио тадашњем директору Ер Лифта да у програме и понудимо и одмор у селима! Напомињем, то је било поред програма од Ровиња до Улциња, уз бање, лов. Програм је објављен 1989.

Одговор је…

Aли – тада почињу ”препуцавања” око СФРЈ, референдума Словеније и Хрватске о отцепљују…

Због своје борбе за сеоски туризам постао сам добитник једног од 204 почасних српских пасоша! у жирију су били Бојан Бркић и Манојло Вукотић.:

Back To Top