kansas city international airport parking coupons visa gift card amounts canada wine of the month gift ideas stage coupons dec 2015 coaches gift ideas for field hockey pottery barn coupon code 20 off
skip to Main Content

Приватни привредници

Свако ко може да информише јавност о могућностима СЕОСКОГ ТУРИЗМА у Србији може много да помогне. То нарочито важи за средње и боље стојеће пословне људе а нарочито оне које називамо „тајкунима“.

Они богатији појединци попут господе Карића, Зептера, Мишковића, Костића, Митровића(Пинк), Бека, Поповића(ДСС)… могли би и сами да покрену једну медијску кампању у корист СЕОСКОГ ТУРИЗМА која би и њима самима донела велику корист јер би то била и за њих велика реклама. Они би могли да учине и много више, да финансирају или бар кредитирају изградњу или уређење неког села/домаћинства.

Ако имају пословног духа требало би да схвате да би то било улагање у будуће велике послове који би им донели велику материјалну корист али и задовољство да су иницијатори промена којима би нас народ конацно почео бољи живот.

Back To Top