yipdeals coupon code haohan mudclaw gift kimo's maui coupon chock full o nuts coffee coupon 2016
skip to Main Content

Познате Личности

Zašto Novak Đoković Srbiji ne duguje-NIŠTA! – UCENTAR

Новак Ђоковић, тај предивни млади човек, патриота, хуманиста, председник Србије за једно 6 година (по мом мишљењу) има магичну моћ, њега воле СВИ НОИРМАЛНИ људи у Србији, њему би сви поверовали да је сеоски туризам наша велика могућност за бољи живот. Уосталом, сам Ђоковић је схватио да се у руралним пределима може одмарати можда и боље него у Монте Карлу, где има пребивалиште, па је направио вилу за одмор на Павловачком језеру код Руме.

С друге стране Ноле би могао и преко своје хуманитарне организације да утиче на ширење свести о овом виду туризма. Недавно је Новак поклонио КБЦ скенер вредан неколико стотина хиљада евра, још раније је даривао манастир Грачаница и учествовао у бројним хуманитарним акцијама. Због тога сматрам да би велики Ноле веома радо рекао коју реч и о сеоском туризму, само кад би га неко за то з амолио. Ја бих га замолио али не знам како да га о томе обавестим кад он добија на хиљаде писама…

Спортисти, уметници, научници, естрадне звезде и остали …

Ово је текст који сам објавио на претходној верзији овог сајта:

”Ако се пође од претпоставке да је основни узрок наших економских проблема недостатак СВЕСТИ народа и недостатак одговорности политичара (позиције и опозиције) и новинара онда је лако закључити да су многи спортисти, естрадне звезде и уметници у ситуацији да утичу да се та свест промени и тако одлучујуће помогну свом народу. Њих људи воле, поштују и верују им. Они су нешто најздравије у српском народу!

Сви они у контактима с медијима могу да указују да је СЕОСКИ ТУРИЗАМ највећа шанса Србије за излазак из економске кризе.

– Многи од њих би могли и да плате бар по један оглас у медијима и на тај начин упознали јавност о томе због чега је СЕОСКИ ТУРИЗАМ наша највећа шанса, тј. због чега би странци долазили у наша села, колику корист од тога бисмо имали и шта је потребно да се уради да би се то реализовало.

– Они који су финансијски најмоћнији могли би да изграде или уреде бар једну улицу у неком селу.

– Сви они заједно могли би да организују добротворне утакмице, концерте, изложбе… и тако помогну и финансијски и медијски.

Новак Ђоковић и група тенисера, ватерполиста, кошаркаша, рукометаша, стрелаца, пливача, атлетичара… може да организује конференцију за новинаре или, чак, да плате огласе у медијима и на тај начин информишу читаво становниство Србије о великим потенцијалима које имамо у селима.

Замислите само како би народ реаговао када би му се обратио један Новак, Јелена, Ана, Јанко, Виктор, Дивац, Даниловић, Ђорђевић, Стојаковић, Јарић… Браћа Грбић, Вујичић, Мештер, Миљковић, Удовичић, Филиповић, Икодиновић, Милосевић, Краљ…, Мирослав Илић, Лепа Брена, Шабан Шаулић, Мерима Његомир, Снежана Ђуришић, Цеца… Замислите неки врхунски спорстски спектакл или концерт на коме би актери лично промовисали сеоски туризам у Србији!

Довољно је само да се неко од ових величанствених људи, појединачно или заједно, одлучи за један такав корак и моглии би већ да говоримо о крају ове деценијске кризе и беде живота и морала у Србији.

Ја сам убеђен да би многи од горе наведених идола у Србији помогли само да су информисани о овом нашем потенцијалу. Због тога би било од велике користи када би неко ко прочита ове редове, а има контакт с неким од наведених људи, хтео да их информисе о томе или да их бар упути на овај њеб сајт. Ја сам то ових дана урадио преко Хуманитарног фонда Новак Ђоковић, сајта Јелене Јовановић и Ане Ивановић, то ћу урадити и преко Фацебоок-а и Тњитер-а… а молим и све друге да слично учине.

Уколико се и ови људи, који живе од народа и који су постали славни највише захваљујући маси људи, оглуше о ове захтеве онда остаје да верујемо да ће помоћи бар невладине организације и разна удружења.”

Back To Top