paprika giftstoffe bridal shower gifts for pregnant bride teppanyaki grill coupon richmond amazon gift card code generator legit maxboost atomic air coupon code personalised sorry your leaving gifts
skip to Main Content

Туристичка Организација Србије

Основна функција ТОС-а јесте да се бави пропагандом туризма у Србији. ТОС учествује на свим сајмовима у свету и тамо би требало да упознаје људе о сеоском туризму Србије, између осталог. То исто требало би да ради и у земљи, тј. да поведе кампању која би имала за циљ да сваки становник земље тачно зна због чега је туризам настао, ста је потребно за прави одмор, колику корист бисмо сви имали од развијеног сеоског туризма и шта је потребно да ми урадимо.

Па зар ТОС не би требало да припреми предлог Стратегије за развој туризма уСрбији, уместо да се дају велике паре фирми из конкурентске државе? У ТОС-у би, бар, требало да раде стручњаци који би требало да у прсте познају потенцијале Србије и, према томе, да предложе одговарајућа решења.

Међутим, и директоре ТОС-а постављају политичари па се и ови понашају исто као и политичари – млате празну сламу!!!

Са једног од својих многобројних путовања, овога пута из Кине, актуелна директора ТОС – а, Марија Лабовић је изјавила да Кинези воле активан одмор у природи. На то сам јој упутио писмо указујући да би Кинези веома радо долазили да се одмарају у нашим селима. Али, као да сам јој се обратио на – Кинеском!

Back To Top