good christmas gift ideas for your best friend gift package code pirate king indonesia coupons for nike outlet inexpensive birthday gift ideas for him lsm04 dominos coupon india toppit pizza coupon
skip to Main Content

Велике Фирме

Велике фирме као што су МАXИ, ШТАРК, ТАКОВО, СИМПО, ЕДБ, НИС, ЈАТ, РТС, НОВОСТИ, ДИН, ПУТНИК… могле би много да помогну само да људи који су на њиховом челу то желе. Ја сам им се једном већ обратио али – без успеха. Мене чуди како они не схватају да би повећани туристички промет много значио и за њихово пословање. С друге стране корист за њих била би у томе што би и њихови радници могли да се на прави начин одморе у нашим селима и тако допринесу развоју овог вида туризма.

Да ли су ти власници патриоте или народ само користе кад им је потребан!? Зар нпр. г. Мишковић не може да организује конференцију за новинаре и саопшти да је будућност Србије у сеоском туризму!?

Раније је била пракса да радне ораганизације граде своја одмаралиста на мору, планинама и бањама. Зашто нешто слично не ураде и када је СЕОСКИ ТУРИЗАМ у питању?

Back To Top