Predsednik Srbije

bi trebalo da brine o sim stanovnicima zemlje, a ne samo o svojoj stranci...

Kao čovek koji ima pristup medijima i koji se verbalno zalaže za bolji zivot u Srbiji predsednik Tadić bi mogao da pokrene pitanje informisanosti članova svoje stranke a zatim i čitavog stanovnistva Srbije o mogućnostima za bolji život kroz razvoj SEOSKOG TURIZMA!. Njegova Kancelaria bi mogla da se zauzme za rešavanje ovog problema. Međutim, sva moja pisma i predsedniku Tadiću i Kancelariji ostala su bez odgovora.

Bilo bi tako logično da predsednik Tadić demantuje moje tvrdnje ili - da ih prihvati! Drugo ništa nije moguće! Trećeg tu nema. Ako nisam u pravu trebalo bi da demantujei moje tvrdnje a ako sam u pravu onda bi, kao i svaki čovek koji misli dobro svojoj zemlji, morao da da svoj doprinos. Sve ovo važi i za one naše sugradjane koji su momentalno na državnim i partijskim funkcijama a zabijaju glavu u pesak.

Gospodine Predsedniče Srbije, pa Vi valjda niste noj! Ako Vam kao gradjanin stručno i argumentovano ukazujem kako da se u Srbiji bolje živi -red je da mi odgovorite! Ako ni zbog čega drugog a ono zbog toga što to nalaže opšta kultura, da se odgovori na pitanje i apel!!! Nemojte da provocirate ljude da sebi seku prste, da upadaju u Vaše Dvore... ili da neko bude još maštovitiji!

Pisma upućena predsedniku Tadiću: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ...

Ako gospodin Tadić i dalje bude odbijao da radi svoj posao onako kako bi trebalo, u korist stanovnika Srbije, kao što je to bilo do sada, bar kad je seoski turizam u pitanju, tada bi trebalo da reaguju, na primer, opštine u Srbiji.

Diplomirani Turizmolog Branislav Bajagić ©2004 - 2006 Sva prava Zadržana
dizajn i developer adelante